Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Noțiuni matematice

Cod produs:9786068248868
Colecție:Bebe știe!
Fără stoc
59,00 lei
DESCRIERE

Bebe știe! Noțiuni matematice este special creat pentru stimularea bebelușilor, facilitând construirea vocabularului, a memoriei și învățarea noțiunilor de bază matematice. Pachetul conține flashcarduri din carton rezistent, cu colțuri rotunjite, pe care sunt imprimate 48 de imagini care ilustrează diverse concepte matematice: numere, culori, corpuri geometrice, noțiuni opuse.

 

Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea vizuală a bebelușilor. Flashcardurile conțin informații simple precum: „Cercul roșu este rotund”, „Pătratul verde are patru laturi egale”, care îi vor stimula copilului curiozitatea despre forme. Micuțul va putea astfel să rețină denumirile unor forme și să își dezvolte limbajul.

 

Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare.

 

 

Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului.

 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată0 - 3
Format12.5x12.5x6
Număr pagini24 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului
MatematiceForme-culori-mărimi
Abilități Dezvoltarea limbajului Forme-culori-mărimi
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Noțiuni matematice
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. În natură
  În natură
  Rating:
  100%
  59,00 lei
 2. Animale
  Animale
  Rating:
  100%
  59,00 lei