Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Activități matematice Montessori

Caietele din colecția „Activități matematice Montessori” vin în completarea kitului "Descopăr cifrele Montessori", dar, deși folosesc sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, pot fi folosite de orice copil care își dorește să descopere într-un mod atractiv și intuitiv tainele numerației.

Ce oferă caietele de activități matematice Montessori?

Caietele includ o serie de exerciții diverse și captivante:

  • Pagini cu activități de trasare a numerelor: aceste pagini facilitează învățarea numerelor prin trasare, oferind indicații clare și spații dedicate pentru practica independentă.
  • Exerciții de potrivire numerică și cantitativă: copiii vor învăța să recunoască numerele și cantitățile asociate printr-o varietate de ilustrații intuitive și spații pentru scriere.
  • Activități avansate de numărare: aceste activități introduc noțiuni de adunare și scădere, folosind imagini sau desene pentru a ajuta la înțelegerea mai ușoară a conceptelor matematice.

Cum contribuie caietele de matematică Montessori la dezvoltarea copilului?

Utilizarea acestor caiete în procesul educațional stimulează:

  • Concentrarea și atentia: prin activități structurate și ghidate, copiii învață să se concentreze pe sarcini specifice, îmbunătățindu-și astfel capacitatea de atenție.
  • Gândirea analitică și logică: exercițiile matematice Montessori sunt proiectate pentru a cultiva raționamentul logic și abilitățile analitice.
  • Autonomia în învățare: prin încurajarea explorării independente, copiii dobândesc încredere în abilitățile lor de rezolvare a problemelor.
  • Întărirea conceptelor matematice: exercițiile vizuale ajută la consolidarea înțelegerii operațiilor aritmetice de bază: adunare, scădere, înmulțire, împărțire.

Ce alte avantaje mai oferă aceste caiete de matematică Montessori?

Caietele sunt concepute pentru a oferi exerciții practice și interactive și sunt structurate într-un mod progresiv, astfel încât copiii pot avansa treptat de la niveluri mai ușoare la niveluri mai avansate de dificultate.

Așadar aceste caiete sunt potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de cunoștințe matematice ale celor mici. Ele pot fi folosite acasă, în timpul pauzelor sau în timpul orelor de matematică, și pot fi o resursă valoroasă atât pentru părinți, cât și pentru profesori.

Încurajați-vă copilul să exploreze, să experimenteze și să se bucure de frumusețea matematicii!


Explorați și alte secțiuni relevante din gama noastră de caiete Montessori pentru a completa educația copilului dumneavoastră, inclusiv Activitățile mele MontessoriCaietul meu MontessoriActivităţi de citire Montessori, și Activităţi de scriere Montessori, fiecare oferind perspective și abordări unice în procesul de învățare specific acestei pedagogii.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

2 Produse

Setează descendent
produse/pagină