Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Caiete Montessori

Colecția de caiete Montessori de la Editura Gama oferă o abordare unică a educației, înrădăcinată în principiile pedagogiei Montessori.

Prin promovarea autoeducației și a învățării independente, aceste caiete le dau copiilor posibilitatea de a se ocupa de propria călătorie educațională, încurajând un sentiment de curiozitate și autodescoperire.

De ce sa alegi caietele Montessori?

Caietele Montessori acoperă o gamă largă de subiecte și sunt concepute pentru a implica elevii în experiențe practice de învățare.

Ele oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a principiilor și tehnicilor Montessori, permițându-le elevilor să își dezvolte abilitățile și cunoștințele în ritmul propriu.

Punând accentul pe abilitățile practice de viață, dezvoltarea senzorială, limbaj, matematică și studii culturale, aceste caiete de lucru oferă o abordare holistică a educației care hrănește întregul copil.

Copiii descoperă plăcerea de a învăța, dezvoltându-și abilitățile într-un mediu care respectă și încurajează curiozitatea lor naturală.

Prezentare generală a caietelor de lucru Montessori

Colecția cuprinde:

  • Activităţile mele Montessori: aceste caiete introduc copiii în concepte de bază ale geografiei, botanicii, zoologiei și conceptului de timp, punând accent pe experimente practice și observații​​.

  • Caietul meu Montessori: oferă activități tactile și vizuale care încurajează copiii să lucreze independent și să descopere treptat forme, numere, litere cursive, sunete și apoi scrierea. De asemenea, oferă îndrumare părinților pentru a sprijini și favoriza dezvoltarea abilităților copilului​​.

  • Activităţi de citire Montessori: această serie se concentrează pe etapele timpurii ale citirii, unde primul pas conform pedagogiei Montessori este nomenclatura – citirea numelor obiectelor familiare sau ușor de recunoscut.

  • Activităţi de scriere Montessori:sunt destinate copiilor care recunosc literele, înțeleg sunetele corespunzătoare și pot identifica literele și sunetele într-un cuvânt​​.

  • Activități matematice Montessori: deși aceste caiete folosesc sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, sunt potrivite pentru orice copil care dorește să exploreze lumea numerelor într-un mod atractiv și intuitiv​​.

Caietele Montessori de la Editura Gama reprezintă așadar o resursă valoroasă în educația modernă. Ele nu doar că încurajează învățarea independentă și creativitatea, dar și consolidează legătura dintre părinți și copii în procesul de învățare.

Pentru a extinde experiența educațională Montessori și a oferi un spectru mai larg de resurse, din categoria cărților Montessori puteți explora, de asemenea, categoriile conexe, precum cărțile de joc Montessori, metoda Montessori și ghidurile Montessori pentru părinți.

Vezi mai mult