Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăţ să citesc în limba engleză!

Pentru cei mici dornici să descifreze tainele lecturii în limba engleză, avem o colecție specială cu povești reinterpretate din folclorul universal, însoțite de ilustrații captivante, menite să le trezească imaginația și interesul. Aceste cărți îmbină distracția cu învățarea, oferind o modalitate plăcută de a explora limba engleză și de a crește alături de personaje memorabile.

De la ce vârstă sunt recomandate cărțile în limba engleză?

Colecția noastră de cărți este creată pentru copiii de la 7-8 ani, așadar când aceștia descoperă tainele scrisului și cititului. Cărțile se potrivesc cu nivelul de înțelegere și cunoaștere a limbii engleze, precum urmează:

 • Nivelul 1: pentru cei ce încep să citească. Frazele sunt scurte, cuvintele familiare, iar literele mari îmbunătățesc lectura. În final, găsiți un glosar cu termeni mai complicați.
 • Nivelul 2: pentru cititorii intermediari care nu au în posesie un vocabular extins. Ilustrațiile plasate abil deasupra cuvintelor îi asistă în descifrarea rapidă a termenilor și în deslușirea sensului acestora. La sfârșitul cărții este inclus și un glosar.
 • Nivelul 3: pentru cei deja familiarizați cu lectura într-o limbă străină, dornici să abordeze texte mai ample și să-și îmbunătățească astfel fluența. Poveștile au fost adaptate după gradul de înțelegere al copiilor, iar termenii dificili sunt dezvăluiți în subsolul paginilor.

Cărți în limba engleză pentru copii

Editura Gama deschide ușile către o colecție prețioasă de cărți din literatura universală pentru cei mici, cum ar fi:

Nivel 1

 • Rățușca cea urâtă - cine era, cu adevărat, rățușca cea urâtă?
 • Rapunzel - va reuși Rapunzel să scape din turnul în care a fost închisă de vrăjitoarea cea rea?

Nivel 2

 • Aladdin - povestea tânărului Aladdin, a lămpii fermecate și a duhului care poate îndeplini orice dorință.
 • Alice în Țara Minunilor - prin ce aventuri extraordinare trece Alice în țara Minunilor?
 • Peştişorul de aur - povestea plină de tâlc a pescarului care a prins peștișorul de aur ce putea să îndeplinească trei dorințe.
 • Frumoasa din pădurea adormită - clasica poveste a Frumoasei din Pădurea Adormită și a dragostei care spulberă vraja.

Nivel 3

 • Black Beauty - aventurile curajosului Black Beauty.
 • Cartea Junglei - peripețiile micului Mowgli și ale prietenilor săi din junglă.

Cu pasul pe tărâmul lecturii, sufletul tânăr se hrănește cu povestiri și povățuiri ce vin din înțelepciunea altor popoare. Oferă-i celui mic această fereastră către minunile altor lumi explorând și celelalte colecții de cărți în limbi străine pentru copii:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

8 Produse

Setează descendent
produse/pagină