Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cărți de joc Montessori pentru 6-12 ani

La Editura Gama, ne-am dedicat să oferim materiale educaționale de excepție, care să stimuleze curiozitatea și pasiunea pentru învățare a celor mici. Colecția noastră de cărți de Joc Montessori se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, oferindu-le posibilitatea de a explora lumea într-un mod unic și captivant.

De ce să alegi cărțile de joc Montessori pentru 6-12 ani?

 1. Material educațional enciclopedic: fiecare set de cărți acoperă o gamă variată de subiecte, de la științele naturii până la istorie și geografie.
 2. Informații interesante și imagini extraordinare: copiii vor fi fascinați de imaginile colorate și de informațiile prezentate într-un mod accesibil și atrăgător.
 3. Pictograme de clasificare: aceste simboluri ajută la organizarea și structurarea informațiilor, facilitând învățarea și memorarea.

Cum contribuie jocurile Montessori la dezvoltarea copiilor?

Prin folosirea acestor cartonașe Montessori, copiii își vor dezvolta abilități precum memoria și cunoștințele pe teme foarte diverse. Printre titlurile disponibile amintim:

 • Bacterii și virusuri: o abordare originală a microorganismelor ce impactează viața noastră, trezind curiozitatea și interesul pentru aprofundarea cunoștințelor de biologie.
 • Civilizații și imperii: o expunere neobișnuită și captivantă a celor mai marcante civilizații, regate și imperii din cursul istoriei.
 • Elemente chimice: o abordare unică și detaliată a elementelor fundamentale din Tabelul Periodic.
 • Evoluția vieții: Dinozauri: carduri educative despre dinozauri și pterozauri celebri, pline de date fascinante.
 • Evoluția vieții: Viețuitoare preistorice: carduri cu informații captivante despre cele mai remarcabile viețuitoare preistorice.
 • Roci și minerale: o explorare specială a celor mai frumoase roci și minerale, încurajând interesul pentru mineralogie, o ramură veche a geologiei.
 • Fenomene explicate: o prezentare distinctă a diverselor tipuri de fenomene naturale: astronomice, mecanice, electrice, termodinamice, chimice, biologice etc.
 • Universul. Corpuri cerești: o expunere unică a corpurilor cerești din Sistemul Solar, inclusiv a planetelor, sateliților naturali, galaxiilor și constelațiilor.

Jocurile Montessori reprezintă nu doar un mijloc educativ, ci și o modalitate plăcută de a te distra, promovând învățarea interactivă și ludică.

Alege setul care se potrivește cel mai bine intereselor copilului tău și porniți împreună în această călătorie fascinantă a cunoașterii cu cărțile de Joc Montessori pentru 6-12 ani, disponibile pe Editura Gama.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

8 Produse

Setează descendent
produse/pagină