Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cuvinte frecvente pentru citit rapid - Învăț să citesc dintr-o privire

Cuvinte frecvente pentru citit rapid este o serie de cartonașe colorate și drăguțe, menite să îi ajute pe copii să învețe să citească într-un mod eficient. Pentru crearea acestui proiect realizat de Editura Gama și intitulat Învăț să citesc dintr-o privire!, au fost selectate cuvinte din vocabularul nostru de zi cu zi, pe care le întâlnim cel mai des când citim.

Cu cât copilul poate învăța mai multe astfel de cuvinte prin memorarea lor fotografică, cu atât el va citi mai ușor și mai fluent, pentru că nu se va mai opri la fiecare cuvânt să-l descifreze literă cu literă sau silabă cu silabă. Astfel, încurajăm abilitățile lingvistice ale celor mici și le venim în ajutor cu două kituri de cuvinte frecvente și 800 de cartonașe organizate pe categorii, care pot fi achiziționate separat, în pachete de câte 200.

Cuvinte frecvente pentru citit rapid - două kituri jucăușe

Există două kituri pentru citit rapid, fiecare cuprinzând câte o cărticică cu texte ușor de descifrat (font special - Sassoon, dimensiune mare, ilustrații la fiecare pagină), două pachete cu flashcarduri pe care sunt imprimate cuvinte frecvente (400 de termeni în total), 24 flashcarduri cu propoziții și imagini sugestive pe verso și o broșură cu explicații, metode de învățare și sugestii de jocuri.

Pentru a fi sortate și memorate cu ușurință, cuvintele frecvente sunt împărțite în șase categorii, fiecare având o bandă de culoare diferită pe suprafața cartonașelor. Astfel, avem:

  • cuvinte legate de ființe - albastru;
  • cuvinte care exprimă însușiri - turcoaz;
  • cuvinte care exprimă acțiuni - verde;
  • cuvinte care exprimă lucruri sau locuri - portocaliu;
  • cuvinte legate de timp - galben;
  • cuvinte ajutătoare - maro.

Kit Primele 400 de cuvinte frecvente pentru citit rapid

Acest kit este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, fiind gândit special pentru familiarizarea cu cele mai des uzitate cuvinte, îmbogățirea vocabularului și deprinderea vorbirii corecte. Kitul conține:

Kit Ultimele 400 de cuvinte frecvente pentru citit rapid

Acest kit este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, fiind o completare la primele 400 de cuvinte frecvente. Astfel, copiii își pot îmbogăți vocabularul cu noi termeni și pot continua deprinderea vorbirii fluente. Kitul conține:

Recomandare din aceeași colecție: Carduri pentru învățarea citirii - facilitează lectura prin joacă.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

6 Produse

Setează descendent
produse/pagină