Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Psihologia copilului

Cartile din aceste colectii vin in ajutorul parintilor si copiilor, pentru a-i ajuta sa înțeleaga și gestioneze emoțiile, sa conștientizeze comportamentele si sa formeze deprinderi sociale și emoționale sănătoase. Sunt momente in viata in care cu totii avem nevoie de putin ajutor, Rasfoieste oferta noastra de ghiduri de dezvoltare personala, psihologia copilului si self-help pentru dezvoltarea optima a copilului de azi, adultului de maine.

Din categoria de carti de dezvoltare personala pentru cei mici fac parte:

  • Cartile despre emotii si dezvoltare personala - aduc în discuție teme sensibile: înțelegerea și gestionarea emoțiilor, conștientizarea comportamentelor, formarea unor deprinderi sociale și emoționale sănătoase.
  • Colectia Ajută-te singur! - trateaza subiecte precum stresul, anxietatea, relatiile sociale sau familiale pe intelesul copiilor.
  • Colectia Mai bine vorbim despre asta! - cartile de dezvoltare personala trateaza subiecte precum timiditatea, despărţirea părinţilor, păstrarea şi dezvăluirea secretelor sau îmbătrânirea bunicilor pe intelesul copiilor.
Vezi mai mult