Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cărți cu abţibilduri (autocolante / stickere)

Cărțile cu abțibilduri din colecția „Abțibild” ușurează procesul de învățare prin modul distractiv de prezentare a noțiunilor. Paginile pline de informații captivante trebuie completate cu autocolante (stickere), stimulând astfel copilul să facă asocieri și să-și îmbunătățească motricitatea fină.

Care sunt temele cărților cu autocolante de la Editura Gama?

Temele cărților cu autocolante pentru copii de la Editura Gama sunt variate și educative, incluzând următoarele:

 1. Alfabetul: Cartea este destinată învățării literelor mari și mici de tipar, exersării scrierii cursive și asocierea literelor cu imagini specifice.
 2. Animale domestice: Copiii pot descoperi informații interesante despre animalele de la fermă și să-și îmbunătățească cultura generală despre acestea.
 3. Animale sălbatice: Albumul conține detalii despre animale sălbatice și oferă oportunitatea copiilor de a se familiariza cu lumea acestora.
 4. Cifre și socoteli: Această carte ajută copiii să învețe numerele și operațiile aritmetice de bază printr-o abordare distractivă și jucăușă.
 5. Dinozaurii: Copiii pot explora lumea fascinantă a dinozaurilor, învățând despre diferite specii și perioade geologice.
 6. Familii de animale: Copiii pot descoperi detalii interesante despre familiile de animale, habitatul lor și modul în care își cresc puii.
 7. Lumea subacvatică: Cartea oferă informații despre viața subacvatică, inclusiv pești, mamifere și alte creaturi marine.
 8. Mașinile: Copiii pot învăța despre diferite tipuri de vehicule folosite în transportul public sau personal, precum și în alte domenii.

Ce activități pot desfășura copiii cu ajutorul cărților cu abțibilduri?

 • Completarea paginilor cu abțibilduri: Copiii trebuie să plaseze abțibildurile în locurile potrivite de pe pagină, în funcție de sarcinile sau întrebările date de carte.
 • Realizarea scenariilor: Copiii pot folosi stickerele pentru a crea scenarii sau povestiri pe paginile goale ale cărții.
 • Exersarea scrisului și cititului: Unele cărți cu autocolante pot avea spații speciale unde copiii să completeze cu litere sau cuvinte, folosind autocolantele sau scriind direct pe pagină.
 • Sortarea și clasificarea: Copiii pot folosi abțibildurile pentru a sorta și clasifica diverse obiecte sau figuri în funcție de anumite caracteristici.
 • Puzzle-uri cu autocolante: Unele cărți pot conține pagini cu autocolante care trebuie asamblate pentru a forma o imagine completă.

Cum contribuie cărțile cu stickere la dezvoltarea copiilor?

Iată cum aceste cărți cu stickere pot influența dezvoltarea copiilor:

 1. Dezvoltarea abilităților motorii fine: Activitatea de lipire a abțibildurilor necesită o bună coordonare între mâini și ochi, contribuind astfel la îmbunătățirea abilităților motorii fine ale copilului.
 2. Îmbogățirea vocabularului: Prin asocierea imaginației imaginilor cu cuvintele corespunzătoare și prin citirea acestora, copilul își va extinde vocabularul și va învăța denumiri noi pentru animale, obiecte, cifre, litere etc.
 3. Învățarea noțiunilor de bază: Cărțile cu stickere pot fi folosite pentru a ajuta la învățarea literelor, cifrelor, culorilor, animalelor, vehiculelor și multe altele, într-un mod interactiv și atrăgător pentru copii.
 4. Stimularea creativității și imaginației: Copiii pot fi încurajați să-și folosească imaginația pentru a găsi cele mai bune locuri pentru abțibilduri, putând chiar să creeze propriile lor scene și povestiri.
 5. Dezvoltarea capacității de concentrare și a atenției: Activitatea de lipire a stickerelor necesită atenție și concentrare, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea acestor abilități în rândul copiilor.
 6. Încurajarea auto-motivației și a rezolvării de probleme: Atunci când copiii trebuie să găsească abtibildurile potrivite și să le lipească în locurile corespunzătoare, aceștia sunt încurajați să rezolve problemele și să-și depășească limitele.
 7. Învățarea prin joc: Cărțile cu stickere oferă o modalitate distractivă de a învăța, transformând procesul educațional într-o activitate plăcută și captivantă pentru copii.
 8. Consolidarea relației părinte-copil: Participarea părinților sau a adulților în desfășurarea activităților din cărțile cu abțibilduri poate consolida relația cu copiii și poate crea momente de calitate și interacțiune în familie.

Cărțile cu stickere pot fi o resursă valoroasă în dezvoltarea copiilor, contribuind la îmbunătățirea mai multor abilități importante într-un mod distractiv și interactiv.

Descoperă si restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

8 Produse

Setează descendent
produse/pagină