Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cifre şi socoteli

Cod produs:9789738849563
Colecție:Abțibild
Fără stoc
17,90 lei
DESCRIERE

Albumul facilitează învățarea prin joc a numerelor și operațiilor aritmetice. Copilul este provocat să caute abțibildurile pe care sunt înfățișate atâtea elemente câte indică numerele de pe pagini, apoi să găsească răspunsul unor probleme care se rezolvă prin adunări și scăderi simple, în concentrul 0-10.

 

Albumul conține 161 de autocolante. Abțibildurile vor face ca activitățile să fie mai distractive, iar copilul nu va simți învățarea operațiilor aritmetice ca pe o povară. Abțibildurile folosite în exersarea operațiilor aritmetice și învățarea numerelor sunt în majoritatea cazurilor animale și alimente. Sub fiecare spațiu pentru abțibild copilul va trebui să numere mai întâi elementele și mai apoi să scrie numărul, după care va face calculul. Cartea îl învață pe copil să rezolve anumite calcule matematice și să își dezvolte capacitatea de concentrareatenția și motricitatea fină.

 

Paginile pline de informații captivante trebuie completate cu autocolante (stickere), stimulând astfel copilul să facă asocieri și să-și îmbunătățească motricitatea fină.

 

Colecția „Abțibild” include cărți tematice cu stickere, care ușurează procesul de învățare prin modul distractiv de prezentare a noțiunilor.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 6
Format240 × 330
Număr pagini12
Carte cu AbțibildDa
MatematiceCalcul matematic, Cunoașterea numerelor
Abilități Concentrare și atenție Calcul matematic  Cunoașterea numerelor Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Cifre şi socoteli
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE