Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

INFOCENTER

Cum returnez o comandă?

Ce fac dacă am primit un produs defect?

În cazul în care ai primit o carte cu defecte de tipar sau deteriorată în timpul transportului, Editura Gama își asumă responsabilitatea acestor defecte și îți va schimba volumul sau îți va returna contravaloarea acestuia.

 

Te rugăm să ne trimiți un e-mail cu detalii la adresa comenzi@edituragama.ro.


 
Cum returnez o comandă?

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care ți-au fost trimise, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu factura însoțitoare. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate în corespondența ta cu Editura Gama, pe adresa comenzi@edituragama.ro). Cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini.

 

În cazul în care o comandă la care s-a oferit un produs cadou este returnată integral, ești obligat să returnezi și produsul primit cadou, în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată.

 

Editura Gama va respecta prevederile Ordonanței de urgentă nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Costurile de transport aferente returului sunt suportate de către consumator. Retururile, indiferent de metoda de transport aleasă, nu se vor expedia niciodată către Editura Gama cu plata ramburs.

 

În cazul retururilor integrale de comenzi, vei primi contravaloarea produselor  achitate inițial în interval de 3 de zile lucrătoare calendaristice de la data la care Editura Gama este informată despre decizia ta de a returna produsele.

 

Dacă dorești returnarea unui produs, te rugăm să ne contactezi telefonic la  0722.611.212 sau prin e-mail la adresa comenzi@edituragama.ro și personalul editurii îți va explica în detaliu procedura.