Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Picture books

Colecția de cărți ilustrate de la Editura Gama
Editura Gama oferă o colecție de cărți ilustrate pentru copii, potrivite pentru fiecare categorie de vârstă. Cărțile sunt scrise de autori de renume și ilustrate de artiști talentați, care au creat lumi magice și personaje memorabile.

Povești pentru bebeluși și copii mici

Colecția de cărți ilustrate pentru bebeluși și copii mici include povești simple și pline de culoare, care stimulează dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor. Cărțile sunt realizate din materiale rezistente, pentru a fi folosite de copiii mici.

Povești pentru copii preșcolari

Colecția de cărți ilustrate pentru copii preșcolari include povești mai complexe, cu personaje și aventuri captivante. Cărțile sunt o modalitate excelentă de a introduce copiii în lumea literaturii și de a le dezvolta imaginația.

Povești pentru copii școlari

Colecția de cărți ilustrate pentru copii școlari include povești care abordează teme mai serioase, cum ar fi prietenia, familia sau dragostea. Cărțile sunt o modalitate de a ajuta copiii să învețe despre lumea din jurul lor și să se dezvolte ca indivizi.

Cărți ilustrate premiate

Cărțile ilustrate de la Editura Gama au fost distinse cu numeroase premii literare, atât în România, cât și în străinătate. Acest lucru demonstrează calitatea și valoarea acestor cărți, care sunt o alegere excelentă pentru biblioteca oricărui copil.

Descoperiți întreaga colecție de cărți ilustrate de la Editura Gama și bucurați-vă de poveștile magice care vor rămâne în sufletul fiecărui copil!
Vezi mai mult