Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Lecții Montessori

Cu ajutorul cardurilor de nomenclatură, numite şi carduri în 3 părţi, copilul descoperă lumea înconjurătoare, îşi îmbogăţeşte vocabularul şi îşi dezvoltă abilitatea de a citi.

Termenii sunt grupaţi pe categorii, în jurul unor noţiuni de bază, şi ilustraţi prin reprezentări color. Fiecare grup conţine: 1 card general pentru „întreg”, cu ilustraţia colorată în întregime şi mai multe carduri cu elementele constitutive, evidenţiate prin culoare pe ilustraţia alb-negru.

Pentru o triere mai uşoară, pe spatele cardurilor neperforate există o pictogramă corespunzătoare noţiunii explicate („întregul”) şi o bulină de numerotare a elementelor constitutive din grup.


Din colecția metoda Montessori vă mai recomandăm:

  • Kiturile Montessori - un produs românesc unic, acestea conțin materialul necesar pentru învățarea scrierii și citirii, precum și pentru introducerea copilului în aritmetică.
  • Povestioarele mele Montessori - o colecție de cărți inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive.
Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

8 Produse

Setează descendent
produse/pagină