Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Primele mele enciclopedii bilingve

Colecția Primele mele enciclopedii bilingve reprezintă o resursă educativă valoroasă care îi poate ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile lingvistice în timp ce învață despre lumea din jurul lor.
Aceste enciclopedii includ ilustrații colorate captivante și explicații simplificate, ceea ce le permite celor mici să înțeleagă mai ușor concepte complexe.
În plus, ele includ adesea elemente interactive, cum ar fi chestionare sau activități, care îi pot implica și mai mult pe copii și le vor îmbunătăți experiența de învățare.

Pentru ce vârste sunt recomandate enciclopediile bilingve pentru copii?

Cărțile sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Conținutul este special conceput pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare și abilităților cognitive din acest interval de vârstă caracterizat de învățare și explorare.

Enciclopediile vor oferi copiilor dumneavoastră o bază solidă pentru dobândirea de noi competențe lingvistice, pentru extinderea cunoștințelor generale și pentru o serie de abilități cum ar fi:

  • stimularea interesului timpuriu pentru învățarea limbii engleze;
  • îmbogățirea vocabularului și dezvoltarea limbajului;
  • dezvoltarea concentrării, conștientizării și a capacității de a analiza situațiile;
  • încurajarea creativității.

Ce cărți bilingve pentru copii conține colecția?

Primele mele enciclopedii bilingve conține 4 cărți, a câte 40 de pagini fiecare, și anume:

  • Descopăr lumea din jur! - are o mulțime de cuvinte care sunt desenate și împărțite în scene cum ar fi o grădiniță, un spital, o fermă, un oraș, un port, o pădure, un supermarket, un munte, un parc sau un magazin.
  • Pot să număr! - este plină de scene detaliate și frumos ilustrate, iar care copilul trebuie să găsească un anumit număr de obiecte indicate pe margini.
  • Întreb și aflu răspunsul! - conține peste 100 de întrebări și răspunsuri despre lumea din jur, scrise atât în română, cât și în engleză, pentru a stimula curiozitatea copilului și a-l ajuta să pună în context cuvintele învățate.
  • Învăț 1000 de cuvinte! - conține peste 1000 de cuvinte ilustrate, grupate pe teme, cum ar fi jocuri și jucării, meșteșuguri, cele patru anotimpuri, sporturi, forme, culori, acțiuni, idei care sunt opuse una alteia etc.

Explorează și celelalte colecții de cărți pentru copii în limbi straine.

În limba engleză:

În alte limbi:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

4 Produse

Setează descendent
produse/pagină