Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț să citesc de mic!

"Învăț să citesc de mic!" este o colecție inovatoare, special concepută pentru cei mici care fac primii pași în lumea lecturii. Această colecție este nu doar o introducere în universul poveștilor, ci și un instrument didactic care îi ajută pe copii să se familiarizeze cu sunetele, literele și cuvintele.

Învăț să citesc pe silabe

Colecția pune un accent deosebit pe învățarea citirii pe silabe. Prin evidențierea vizuală a silabelor și prin prezentarea cuvintelor despărțite, copiii sunt încurajați să recunoască și să citească cu încredere, construind astfel baze solide pentru dezvoltarea ulterioară a abilităților de lectură.

De la ce vârstă este recomandată colecția?

Colecția este ideală pentru copiii cu vârsta de 5-6 ani, oferindu-le o experiență de citire adaptată nevoilor lor de dezvoltare.

Fiecare carte vine cu abțibilduri și activități care pregătesc copilul pentru lectură. Acestea includ exerciții de recunoaștere a sunetelor inițiale și finale, asocierea lor cu literele corespunzătoare și exerciții de citire a grupurilor de litere.

Poveștile sunt structurate astfel încât copilul să poată parcurge textul în două etape:

 1. Inițial, se concentrează pe cuvintele despărțite în silabe și enunțurile scurte de pe pagina din stânga.
 2. Ulterior, când se simte pregătit, poate citi întreaga poveste pe pagina din dreapta.

Beneficiile colecției "Învăț să citesc de mic!"

 • Dezvoltarea abilităților de citire: copiii învață să recunoască sunetele, literele și grupurile de litere, ceea ce îi ajută să citească cu mai multă ușurință și încredere.
 • Înțelegerea structurii limbii: exercițiile de recunoaștere a sunetelor și a literelor îi familiarizează pe copii cu structura limbii, pregătindu-i pentru învățarea gramaticii în viitor.
 • Stimularea imaginației: poveștile captivante îi transportă pe copii în lumi magice, dezvoltându-le imaginația și creativitatea.
 • Îmbunătățirea vocabularului și a limbajului prin lectură.
 • Dezvoltarea atenției și concentrării datorită activităților interactive.
 • Consolidarea încrederii în sine: parcurgerea în două etape a poveștilor le oferă copiilor o senzație de realizare și îi încurajează să exploreze și alte cărți.

Cărțile din colecție

Colecția include povești îndrăgite, printre care:

 • Iepurele, vulpea și cocoșul: un iepure scapă de vulpe cu ajutorul unui cocoș; o poveste despre istețime și importanța acesteia.
 • Mașa și ursul: descoperă povestea Mașei, fetița năzdrăvană a cărei întâlnire cu un urs demonstrează că prietenia poate fi găsită chiar și în cele mai neașteptate locuri.
 • Plăcinta cu mere: o înduioșătoare poveste din folclorul englez despre generozitate și recompensele neașteptate pentru ajutorarea celorlalți.
 • Rapunzel: clasica poveste a lui Rapunzel, fata cu cosițe de aur ținută captivă în turn de o vrăjitoare.
 • Sinbad marinarul: negustorul bogat din Bagdad care se îmbarcă în șapte călătorii pline de aventuri și pericole.
 • Vulpea și barza: o fabulă clasică care ne învață o lecție importantă despre empatie și corectitudine.

Vă invităm să descoperiți și alte colecții sau produse specifice citirii pe silabe:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

6 Produse

Setează descendent
produse/pagină