Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț să citesc ușor

"Învăț să citesc ușor" este un instrument esențial pentru orice cititor începător. Le oferă copiilor satisfacția de a putea citi texte mai lungi fără efort.

Colecția conține o varietate de povești captivante și activități concepute pentru a stimula încrederea și a îmbunătăți abilitățile de lectură.

Copiii pot progresa în ritmul lor propriu, bucurându-se în același timp de procesul de învățare a cititului prin vocabularul atent selectat și prin creșterea treptată a dificultății.

Pentru ce vârstă este recomandată colecția

Colecția este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani deoarece corespunde stadiului de dezvoltare și abilităților de lectură ale acestora. Oferă un conținut care îi provoacă, permițându-le în același timp să se simtă împliniți și să savureze călătoria lor în lectură.

Fiecare carte cuprinde două povești cu grade diferite de dificultate:

  1. Prima poveste se adresează cititorilor începători care nu mai citesc pe silabe, dar care încă întâmpină dificultăți în a citi un text lung fără stimulente atractive. Ca urmare, în loc de cuvinte simple, sunt evidențiate pictograme, cuvinte de legătură și grupuri de litere.
  2. Icoanele lipsesc în cea de-a doua poveste, dar majusculele și evidențierile sunt în continuare prezente. La finalul poveștii există un set de întrebări pentru a testa înțelegerea conținutului.

Beneficiile colecției "Învăț să citesc ușor"

  • Cititul - îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile de citire printr-un conținut adecvat vârstei lor, care este atât stimulator, cât și captivant.
  • Înțelegerea textului - îi ajută, de asemenea, pe copii să înțeleagă textul pe care îl citesc, încurajând înțelegerea și gândirea critică.
  • Motricitatea fină - încurajează copiii să își dezvolte motricitatea fină prin activități precum desprinderea și plasarea autocolantelor din fiecare carte.

Cărțile din colecție

Alte colecții din Lectură pentru începători:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

6 Produse

Setează descendent
produse/pagină