Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Caietul meu de vacanță

În sfârșit, vacanță!

Știm că abia așteptai să ai timp să te joci cât poftești, așa că Editura Gama ți-a pregătit cea mai amuzantă colecție de caiete de vacanță. Partea grozavă este că te vor ajuta să nu uiți peste vară ce ai învățat în anul școlar care tocmai s-a încheiat! Rezolvă sarcinile, obține abțibildurile și lipește-le pe posterul din carte, ca să obții astfel harta aventurii tale!

Caiete de vacanță pentru clasa pregătitoare

Pentru absolvenții clasei pregătitoare, caietul de vacanță include exerciții de comunicare în limba română ce acoperă semnele grafice, identificarea sunetelor, literelor și silabelor, zilele săptămânii, cuvinte cu sens asemănător și multe altele.

De asemenea, sunt incluse exerciții de matematică și explorarea mediului care revizuiesc numerele, formele geometrice, anotimpurile și multe altele.

Caiete de vacanță pentru clasa 1

Copiii care au încheiat clasa I vor găsi în caietul lor de vacanță exerciții care îi vor ajuta să-și amintească de vocale și consoane, grupurile de litere, dar și operații matematice până la 1000 și mărimile geometrice.

În plus, vor fi prezentate informații despre etapele de evoluție ale Terrei și unitățile de măsură.

Caiete de vacanță pentru clasa a 2-a

Pentru cei care au trecut în clasa a II-a, caietul de vacanță conține exerciții de comunicare în limba română privind ortogramele, genul și numărul substantivelor, dar și analiza părților de vorbire.

În matematică și explorarea mediului, vor fi abordate adunările și scăderile până la 10000, operațiile cu număr necunoscut, fracțiile, corpurile geometrice și multe altele.

Caiete de vacanță pentru clasa a 3-a

Clasa a III-a aduce cu sine exerciții de limba română și limba engleză care acoperă teme precum ortogramele, adjectivele, pronumele, dar și verbele și analiza părților de vorbire.

În matematică și științe ale naturii, copiii vor revedea adunările și scăderile până la 10000, fracțiile, figuri geometrice, dar și stările de agregare ale apei și transformările materiei.

Caiete de vacanță pentru clasa a 4-a

Pentru absolvenții clasei a IV-a, caietul de vacanță le propune exerciții de propoziții simple și dezvoltate, analiza părților de propoziție, vorbirea directă și indirectă, dar și acordul subiectului cu predicatul.

În matematică și științe ale naturii, vor fi abordate teme precum adunările și scăderile până la 1000000, poligoanele, ariile și perimetrele, dar și informații despre Pământ și substanțele.

 

Indiferent de clasa în care se află copilul tău, "Caietul meu de vacanță" reprezintă o resursă valoroasă în menținerea legăturii cu învățarea și dezvoltarea abilităților cognitive în timpul perioadei de odihnă.

 

Din colecția Activități pentru învățare îți recomandăm și seria Caietul meu de exersat, un alt instrument util de învățare și de consolidare a informațiilor.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

10 Produse

Setează descendent
produse/pagină