Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț să scriu, colorez și decupez

Descoperă colecția "Învăț să scriu, colorez și decupez" de la Editura Gama, o serie de cărți cu activități de decupat și lipit pentru copii, perfecte pentru a-i introduce pe cei mici în lumea scrisului și a activităților creative. Aceste cărți îmbină armonios plăcerea de a colora diverse obiecte și animale familiare cu satisfacția de a învăța să le scrie numele și de a le decupa.

De ce să alegi cărți de decupat pentru copii de la Editura Gama?

Fiecare carte din această colecție oferă:

  • Ilustrații atractive și ușor de colorat
  • Linii punctate pentru a ghida copilul în scrierea cuvintelor
  • Oportunitatea de a decupa imaginile colorate; decupând, copilul își dezvoltă coordonarea ochi-mână și musculatura mâinii și își îmbunătățește astfel motricitatea fină, antrenându-se suplimentar pentru scris.

Care sunt activitățile de decupat și lipit care pot fi realizate?

Colecția vine cu o varietate de activități de decupare și lipire care pot fi realizate cu copiii. Iată câteva exemple specifice:

  1. Decuparea și lipirea ornamentelor și personajelor de Crăciun - În cartea "Învăț să scriu, colorez și decupez de Crăciun", copiii pot colora și apoi decupa diverse ornamente de Crăciun sau personaje, cum ar fi Moș Crăciun sau renii, pe care le pot folosi pentru a crea decorațiuni festive.
  2. Decuparea și lipirea animalelor - Cartea "Învăț să scriu, colorez și decupez • Animale" include activități prin care copiii pot colora animale, le pot decupa și apoi le pot lipi pentru a crea propriile lor scenarii sau povestiri.
  3. Decuparea și lipirea obiectelor de la grădiniță - În cartea "Învăț să scriu, colorez și decupez la Grădiniță", copiii au oportunitatea de a colora și decupa obiecte pe care le întâlnesc zilnic la grădiniță, cum ar fi jucării sau alte obiecte educative, și să le folosească în jocurile lor creative.
  4. Decuparea și lipirea vehiculelor - Cartea "Învăț să scriu, colorez și decupez • Vehicule" permite copiilor să exploreze și să învețe despre diferite tipuri de mijloace de transport prin colorat, decupat și lipit.

Alege cărțile cu activități de decupat și colorat de la Editura Gama și oferă-i copilului tău șansa de a învăța și de a se dezvolta într-un mod distractiv și interactiv!


Dintre cărțile de colorat îți mai recomandăm cărțile de colorat cu povești din seria Colorez povestea - cuprinde cele mai îndrăgite poveşti clasice și e recomandată copiilor încă de la 3 ani.

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

4 Produse

Setează descendent
produse/pagină