Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cărțile lui bebe

Încă de la cele mai fragede vârste, copiii sunt capabili să perceapă lumea din jurul lor. Prin intermediul cântecelor și poeziior scurte, părinții pot contribui la dezvoltarea cognitivă a bebelușilor, stimulându-le memoria, capacitatea de a diferenția sunetele și vorbirea.

Colecția „Cărțile lui bebe”:

Colecția „Cărțile lui bebe” este o serie de cărți cartonate, ilustrate în culori vii, care conțin cântece și poezii pentru copii. Fiecare carte este dedicată unei teme specifice, cum ar fi poveștile, poeziile sau numerele.

Ilustrațiile:

Ilustrațiile din colecția „Cărțile lui bebe” sunt realizate de artista Claudia Ionescu, care folosește o tehnică de pictură în acuarelă. Imaginile sunt simple și ușor de înțeles de către bebeluși, dar în același timp sunt pline de creativitate și expresivitate.

Concluzie:

Colecția „Cărțile lui bebe” este o resursă excelentă pentru părinții care doresc să stimuleze dezvoltarea cognitivă a bebelușilor. Cărțile sunt accesibile și distractive, iar ilustrațiile sunt deosebit de atractive pentru copii.

De ce sunt cărțile cartonate importante pentru bebeluși?
Cărțile cartonate sunt importante pentru bebeluși deoarece:
Stimulează dezvoltarea cognitivă a bebelușilor, prin intermediul cântecelor și poeziilor scurte. Îi ajută pe bebeluși să învețe lucruri noi despre lumea din jurul lor, cum ar fi animalele, culorile, formele și numerele. Dezvoltă memoria și capacitatea de concentrare a bebelușilor. Îi ajută pe bebeluși să se obișnuiască cu sunetele și ritmul vorbirii. Creează o legătură strânsă între părinte și copil.

Care este vârsta potrivită pentru a începe să îi citiți copilului cărți cartonate?
Nu există o vârstă specifică pentru a începe să îi citiți copilului cărți cartonate. Puteți începe să îi citiți copilului încă de la naștere. Cu cât începeți mai devreme, cu atât mai multe beneficii va avea copilul dvs.

Cum pot să aleg cărțile cartonate potrivite pentru copilul meu?
Când alegeți cărți cartonate pentru copilul dvs., țineți cont de următoarele aspecte:
Vârsta copilului dvs.: Alegeți cărți cartonate care sunt potrivite pentru vârsta copilului dvs. Cărțile cartonate pentru bebeluși trebuie să fie simple și cu ilustrații ușor de înțeles. Cărțile cartonate pentru copilași mai mari pot fi mai complexe, cu povești mai lungi și ilustrații mai detaliate.
Interesele copilului dvs.: Alegeți cărți cartonate care reflectă interesele copilului dvs. Dacă copilul dvs. este interesat de animale, alegeți cărți cartonate despre animale. Dacă copilul dvs. este interesat de mașini, alegeți cărți cartonate despre mașini.
Calitatea cărților cartonate: Alegeți cărți cartonate care sunt bine realizate și care au ilustrații de calitate. Cărțile cartonate trebuie să fie rezistente, pentru a nu se rupe atunci când sunt manipulate.
Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

4 Produse

Setează descendent
produse/pagină