Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cărți Montessori

Cărțile Montessori sunt concepute în conformitate cu principiile Mariei Montessori pentru a vă ajuta copilul să exploreze lumea.

Educatia montessoriana se focuseaza pe dezvoltarea independentei, increderii in sine, autonomiei si curiozitatii copiilor pentru dezvoltarea lor optima.

Prin încorporarea acestor principii în activități și exerciții, colecția Montessori de față urmărește să stimuleze dragostea pentru învățare și să încurajeze copiii să joace un rol activ în propria educație.

Colecția Montessori

Cărți de joc Montessori

Cărțile de joc Montessori sunt grupate în funcție de vârstă astfel:

 • Cartonașe Montessori concepute pentru copiii mici de la 1 an - se adresează perioadei senzitive de dezvoltare a limbajului, cu denumiri bilingve în română și engleză pentru o sortare și clasificare ușoară.
 • Cartonașe Montessori pentru 6-12 ani - oferă materiale practice și educaționale cu informații captivante, imagini minunate și pictograme de clasificare versatile pentru activități nesfârșite.

Metoda Montessori

Colecția Metoda Montessori cuprinde:

 • Lectii Montessori - carduri de nomenclatură cu imagini colorate și grupate pe categorii care îi ajută pe copii să învețe și să exploreze lumea, să-și îmbunătățească vocabularul și să-și dezvolte abilitățile de citire.
 • Kituri Montessori - un produs românesc original care conține tot ce este necesar pentru învățarea scrisului, cititului și aritmeticii.
 • Povestioarele mele Montessori - o colecție de cărți simple, scurte și frumos ilustrate, pentru copii cu vârste începând cu trei ani., care prezintă două fetițe curioase și inventive, surorile Liv și Emy.

Caiete de lucru Montessori

Dintre Caietele Montessori amintim:

 • Activități Montessori - caiete de lucru cu activități care să-i ajute pe copii să descopere primele noțiuni de geografie, botanică și zoologie și să înțeleagă conceptul de "timp".
 • Caietul meu Montessori - activități tactile și vizuale care îl încurajează pe copil să lucreze singur și să descopere treptat formele și numerele, literele cursive și sunetele, apoi scrisul.
 • Activităţi de scriere Montessori - reprezintă pasul al doilea al kitului de învăţare a scrierii şi citirii la o vârstă precoce folosind metoda Montessori.
 • Activităţi de citire Montessori - reprezintă pasul al treilea al kitului de învăţare a scrierii şi citirii la o vârstă precoce folosind metoda Montessori.
 • Activități matematice Montessori - sunt excelente pentru orice copil interesat să exploreze numerele într-un mod distractiv și intuitiv.

Ghiduri Montessori

Ghidul Montessori conține:

 • Montessori pentru părinți - pedagogia Montessori pune accentul pe dezvoltarea inteligenței copiilor prin intermediul “perioadelor senzitive”, iar aceste cărți pentru părinți oferă îndrumări și activități pentru a-i ajuta pe copii să exploreze lumea și să învețe să citească și să scrie.
Vezi mai mult