Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Kituri Montessori

Kiturile Montessori, un produs românesc unic, conțin materialul necesar pentru învățarea scrierii și citirii (cartoane cu litere abrazive, alfabet mobil etc.), precum și pentru introducerea copilului în aritmetică (cartoane cu cifre abrazive, bare de numerație, jetoane, Tablele lui Séguin etc.).

Ce kit Montessori poți să alegi?

Editura Gama vă oferă următoarele kituri Montessori de învățare rapidă:

  • "Descopăr literele" - este util copiilor care abia se familiarizează cu literele alfabetului și care doresc să învețe să scrie primele cuvinte.
  • "Descopăr literele de tipar" - cu ajutorul acestui kit, cei mici vor învăța să citească, vor învăța literele, își vor dezvolta capacitatea de concentrare, atenția și își vor antrena logica, memoria și inteligența.
  • "Descopăr cifrele" - copiii vor învăța numerele de la 1 la 10, operațiile de adunare, scădere, înmulțire și împărțire, formarea numerelor de la 11 la 19, a zecilor și a numerelor de la 11 la 99.

Sfaturi pentru a folosi kiturile Montessori

Atunci când alegeți un kit Montessori, luați în considerare vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului dumneavoastră.

Iată alte câteva sfaturi pentru a folosi kiturile Montessori de învățare rapidă:

  • Oferiți-i copilului timp și spațiu pentru a explora materialele din kit. Nu-i impuneți să urmeze un program sau o anumită ordine.
  • Fiți răbdători și susținători. Copiii învață în ritmuri diferite.
  • Nu vă descurajați în cazul în care copilul nu înțelege imediat ceva. Continuați să îi oferiți suport și încurajări.

Din colecția metoda Montessori vă mai recomandăm:

  • Lecțiile Montessori - carduri de nomenclatură, numite şi carduri în 3 părţi, prin care copilul descoperă lumea înconjurătoare, îşi îmbogăţeşte vocabularul şi îşi dezvoltă abilitatea de a citi.
  • Povestioarele mele Montessori - o colecție de cărți inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive.
Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

3 Produse

Setează descendent
produse/pagină