Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Cărți de colorat pentru copii

Descoperă universul magic al cărților de colorat pentru copii din colecția de cărți cu activități de la Editura Gama.

Într-o lume plină de culori și imaginație, copiii vor explora și învăța prin joacă și creativitate. Această serie specială de cărți de colorat pentru cei mici, cu vârste între 3 și 10 ani, este menită să le stimuleze abilitățile artistice, să le dezvolte motricitatea fină și să le captiveze atenția. Alătură-te personajelor îndrăgite din povești sau din desenele animate și pornește într-o aventură a culorilor!

Care sunt beneficiile cărților de colorat pentru dezvoltarea copiilor?

 • Îmbunătățesc concentrarea, răbdarea și coordonarea ochi-mână.
 • Dezvoltă simțul estetic și creativitatea prin explorarea culorilor și combinațiilor acestora.
 • Au un efect terapeutic, reducând stresul și anxietatea.
 • Contribuie la dezvoltarea cognitivă prin teme educative precum numere, litere și forme.

Ce cărți de colorat pentru copii găsești la Editura Gama?

 • Cărți cu personaje din desene animate: Aceste cărți conțin personaje iubite de copii, făcând procesul de colorat o aventură plină de entuziasm.
 • Cărți cu activități diverse: Pe lângă paginile de colorat, aceste cărți includ puzzle-uri și jocuri care stimulează gândirea critică și creativitatea.
 • Cărți tematice: De la animale și natură până la povești cu prinți și prințese, cărțile tematice sunt excelente pentru a introduce copiii în diverse medii culturale și naturale.

Cum să îi încurajezi pe copii să utilizeze cărțile de colorat?

Iată câteva sfaturi cheie pentru tine, ca părinte sau bunic, pentru a-ți încuraja copiii să utilizeze cărțile de colorat:

 1. Implică-te alături de copilul tău în timp ce colorează. Vorbește-i despre forme, litere, obiecte și culori din paginile de colorat pentru a face din aceasta o experiență interactivă de învățare.
 2. Găsește pagini de colorat care se potrivesc intereselor copilului tău, de la animale și prințese până la personajele lui preferate din desene animate. Acest lucru îl va face să fie entuziasmat să coloreze.
 3. Oferă-i un spațiu organizat pentru colorat, cu cărți de colorat accesibile, creioane/markere și cutii sau zone desemnate pentru lucrările în curs și paginile finalizate. Afișează unele dintre creațiile lui pentru a-i arăta că le apreciezi.
 4. Nu insista prea mult în cazul în care copilului tău nu îi place să coloreze. Încearcă să îl încurajezi în mod creativ cu sfaturile de mai sus, dar forțarea poate avea un efect invers. Concentrează-te pe transformarea coloratului într-o experiență captivantă și pozitivă.

Cheia este să-ți faci copilul să fie entuziasmat de colorat, legând activitatea de interesele lui și permițând creativitatea. Cu puțină imaginație din partea ta, coloratul poate deveni o activitate preferată de care copilul se va bucura.

Alege Editura Gama pentru cărți de colorat care aduc zâmbete, cunoaștere și relaxare în viețile celor mici.

Vezi mai mult