Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăţ să citesc în limba germană!

Pentru copiii care vor să deslușească tainele lecturii în limba germană, am pregătit această colecție specială, atent realizată pe înțelesul celor mici. Cărticelele sunt special gândite pentru a-i capta pe curioși, cuprinzând povești reinterpretate din folclorul și cultura germană și ilustrații fascinante, care să suscite imaginația și interesul prichindeilor.

De la ce vârstă sunt recomandate cărțile în limba germană?

Cărțile din colecția noastră sunt concepute pentru copiii începând cu vârsta de 7-8 ani, adică momentul în care majoritatea celor mici încep să scrie și să citească. Cărțile sunt adaptate în funcție de nivelul de înțelegere și cunoaștere a limbii germane, astfel încât există următoarele categorii:

 • Nivel 1 - dedicat cititorilor începători. Propozițiile sunt scurte, cuvintele – cunoscute, iar dimensiunea redusă a textelor uşurează lectura. La final există un dicţionar de termeni, care conţine cuvintele mai dificile;
 • Nivel 2 - se adresează cititorilor de nivel mediu, care nu stăpânesc încă un vocabular bogat. Ilustraţiile plasate abil deasupra cuvintelor îi ajută să le decodifice rapid şi să le descopere sensul. La finalul cărții există și un dicţionar de termeni;
 • Nivel 3 - recomandat celor deja familiarizaţi cu lectura în limba germană, care doresc să citească texte mai lungi şi să capete, astfel, fluenţă. Povestirile au fost adaptate nivelului de înțelegere al copiilor, iar termenii mai dificili sunt explicaţi în subsolul paginilor.

Cărți în limba germană pentru copii

Editura Gama pune la dispoziția părinților și a micilor cititori o colecție de titluri îndrăgite din literatura germană pentru copii, printre care:

Nivel 1

 • Mica Sirenă - călătorește în adâncurile albastrului ocean și descoperă o poveste despre curaj și iubire. Va fi sau nu Mica Sirenă alături de prințul iubit?
 • Scufița Roșie - drumul până la bunica trece prin pădure, iar primejdiile pot apărea oricând. Se va descurca Scufița Roșie să ajungă în siguranță cu merindele?

Nivel 2

 • Hänsel şi Gretel - doi frățiori se pierd în marea pădure fermecată. Vor reuși Hänsel și Gretel să scape teferi sau vor fi ademeniți de tentațiile dulci ale vrăjitoarei malefice?
 • Aventurile Baronului Münchausen - baronul Münchausen te invită să-i citești uimitoarele aventuri. De la vânătoare zburăm pe Lună, navigăm pe mare sau mergem spre centrul pământului?
 • Flautul fermecat - o cetate frumoasă și liniștită întâmpină o mare problemă. Poate, oare, un flaut fermecat să restabilească ordinea în cetate?
 • Muzicanţii din Bremen - un cocoș, un pisoi, un cățel și un măgăruș vor să se facă muzicanți! Crezi că vor avea succes?

Nivel 3

 • Bambi - pădurea verde și bogată adăpostește multe animăluțe drăguțe, printre care Bambi, Gobo și Felina. Vor reuși cei trei prieteni să se descurce în fața provocărilor?
 • Necazurile Sophiei. Pisoiul Bomino - Sophia este o fetiță mereu pusă pe șotii, care își dorește un pisoi. Ce se întâmplă când adoptă unul?

Lectura în limbi străine îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile lingvistice și să privească lumea înconjurătoare din mai multe perspective. Descoperă întreaga colecție de cărți în limbi străine și oferă-i celui mic oportunitatea de a descoperi misterele și frumusețile altor culturi:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

8 Produse

Setează descendent
produse/pagină