Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăţ să citesc în limba franceză!

Colecția este special concepută pentru copiii care vor să exploreze lumea lecturii în limba franceză. Indiferent de vârstă, fiecare pagină deschisă este o oportunitate de învățare și distracție.

De la ce vârstă sunt recomandate cărțile în limba franceză?

Aceste povești minunate sunt potrivite pentru copiii cu vârsta de la 7-8 ani și reprezintă un început ideal pentru a se îndrăgosti de frumusețea limbii franceze.

Colecția este structurată pe două niveluri:

  • Nivelul 1 este dedicat cititorilor începători. Propozițiile sunt scurte, cuvintele – cunoscute, iar dimensiunea caracterelor uşurează lectura. La final există un dicţionar de termeni, care conţine cuvintele mai dificile.
  • Nivelul 2 se adresează cititorilor de nivel mediu, care nu stăpânesc încă un vocabular bogat. Ilustraţiile pasate abil deasupra cuvintelor îi ajută se decodifice rapid cuvintele şi să le descopere sensul. La finalul cărții există și un dicţionar de termeni.

Cărți în limba franceză pentru copii

Punem la dispoziția părinților și a micilor cititori o colecție de titluri îndrăgite din literatura universală pentru copii, reinterpretate în limba franceză, printre care:

  • Nivel 1: descoperă aventurile încântătoare ale Cenușăresei și ale lui Piele-de-Urs. Aceste povești captivante îi vor ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile de lectură într-un mod distractiv și interactiv.
  • Nivel 2: pentru cei mici care deja se simt încrezători în abilitățile lor de citire în limba franceză, nivelul 2 aduce povești precum "Cei trei muşchetari", "Micul prinț", "Motanul încălţat" și "Singur pe lume". Aceste cărți îi vor purta în lumi magice și peripeții fascinante, sporindu-le pasiunea pentru lectură.

Pe lângă limba franceză, seria mai cuprinde următoarele următoarele colecții de cărți în limbi străine pentru copii:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

6 Produse

Setează descendent
produse/pagină