Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Învăț să citesc în limba spaniolă!

Colecția este special concepută pentru copiii care vor să deslușească tainele lecturii în limba spaniolă. Cărțile cuprind povești reinterpretate și ilustrații fascinante din folclorul și cultura popoarelor vorbitoare de limbă spaniolă.

Cărți în limba spaniolă pentru copii

Poveștile încântătoare din această colecție constituie o excelentă introducere în frumusețea limbii spaniole. Ele sunt potrivite începând cu vârsta de 7-8 ani deoarece cei mai mulți copii încep să citească și să scrie de la această vârstă.

De altfel, Nivelul 1 este dedicat cititorilor începători. Propozițiile sunt scurte, cuvintele – cunoscute, iar dimensiunea caracterelor uşurează lectura. La final există un dicţionar de termeni, cu traducerea cuvintelor și expresiilor mai dificile.

Punem la dispoziția părinților și a tinerilor cititori o selecție de lucrări îndrăgite din literatura universală, ca de pildă:

Copiii care citesc într-o limbă străină își îmbunătățesc abilitățile lingvistice și dobândesc noi perspective asupra lumii. Oferiți-le celor mici șansa de a învăța despre misterele și splendorile diferitelor civilizații explorând întreaga bibliotecă de cărți în limbi străine pentru copii:

Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

2 Produse

Setează descendent
produse/pagină