Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Povestioarele mele Montessori

„Povestioarele mele Montessori” este o colecție de povești inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive.

Această colecție de cărți își propune să încurajeze copiii să exploreze lumea înconjurătoare și să-și dezvolte abilitățile prin intermediul jocului și al activităților practice.

Liv și Emy sunt personaje pline de energie și imaginație, care se confruntă cu diferite provocări și învață lecții importante despre prietenie, cooperare și rezolvarea problemelor.

Pentru ce vârstă sunt recomandate poveștile Montessori?

Povestioarele sunt simple și scurte, delicat ilustrate, potrivite începând de la vârsta de trei ani.

Inspirate din viața reală, sunt urmate, la finalul fiecărei cărți, de indicații pentru o activitate complementară lecturii. Astfel, copilul va ajunge să rețină informații utile, într-un mod plăcut și distractiv.

Cine a scris aceste povești Montessori?

Poveștile au fost scrise de Ève Herrmann care este o scriitoare de succes, grafician, fotograf, e pasionată de pedagogia Montessori și are două fetițe (Liv și Emy).

De aceeași autoare, la Editura Gama au mai apărut volumele "100 de activități stimulatoare Montessori", "100 de activități Montessori pentru descoperirea lumii înconjurătoare" și seria de patru caiete "Activitățile mele Montessori".


Din colecția metoda Montessori vă mai recomandăm:

  • Lecțiile Montessori - carduri de nomenclatură, numite şi carduri în 3 părţi, prin care copilul descoperă lumea înconjurătoare, îşi îmbogăţeşte vocabularul şi îşi dezvoltă abilitatea de a citi.
  • Kiturile Montessori - un produs românesc unic, acestea conțin materialul necesar pentru învățarea scrierii și citirii, precum și pentru introducerea copilului în aritmetică.
Vezi mai mult
Vizualizează ca Grilă Listă

6 Produse

Setează descendent
produse/pagină