Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Facem ordine în cameră!

Cod produs:9789731496993
Fără stoc
19,90 lei
DESCRIERE

„Povestioarele mele Montessori” este o colecție de cărți de povești inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive. Povestioarele sunt simple și scurte, delicat ilustrate, potrivite începând de la vârsta de trei ani. Inspirate din viața reală, sunt urmate, la finalul fiecărei cărți, de indicații pentru o activitate complementară lecturii. Asfel, copilul va ajunge să rețină informații utile, într-un mod plăcut și distractiv.

 

Cu ajutorul cărții, copilul va descoperi lucruri esențiale despre autonomieconduită, natură și ecologie. Totodată, copilul își va îmbunătăți îndemânarea și motricitatea fină. Ève Herrmann are două fetițe (Liv și Emy), este scriitoare de succes, grafician, fotograf și pasionată de pedagogia Montessori.

 

De aceeași autoare, la Editura Gama au mai apărut volumele „100 de activități stimulatoare Montessori, „100 de activități Montessori pentru descoperirea lumii înconjurătoare” și seria de patru caiete „Activitățile mele Montessori”. Cartea „Facem ordine în cameră” face parte din colecția „Povestioarele mele Montessori” și este destinată copiior de 3-5 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 5
Format165 x 210
Număr pagini28
AutorÈve Herrmann
Abilități Conduită  Autonomie Natură și ecologie Îndemânare  Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Facem ordine în cameră!
Rating-ul tău
Rating:
%