Carte cu Abțibild

Abţibild

Maşinile

. 90 lei 17

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Albumul conține detalii despre vehicule cu și fără motor, pentru transport public sau personal, folosite pe șantier sau în agricultură.


Textele de prezentare trebuie completate cu imaginile-abțibild potrivite. Folosirea imaginilor reale reprezintă un avantaj care ușurează învățarea. După lipirea tuturor abțibildurilor, colile de pe care acestea au fost desprinse pot fi înlăturate, pentru a transforma albumul într-un mică enciclopedie despre vehicule, presărată cu imagini atrăgătoare și informații utile. În carte, copilul va descoperi informații fascinante despre camioane, taximetru, autobuz cu etaj, autocar, ambulanță, mașină de pompieri, mașină de poliție, volan, roți, ștergătoare de parbrize, semafoare, indicatoare de circulație etc.


Albumul conține 77 de autocolante. Copilul își va îmbogăți cultura generală despre lumea vehiculelor și se va distra lipind abțibilduri în locurile special create. În același timp, cartea îl va ajuta pe copil să își îmbunătățească capacitatea de concentrareatenția și motricitatea fină.


Paginile pline de informații captivante trebuie completate cu autocolante (stickere), stimulând astfel copilul să facă asocieri și să-și îmbunătățească motricitatea fină.
 Colecția Abțibild include albume tematice cu abțibilduri, care ușurează procesul de învățare prin modul distractiv de prezentare a noțiunilor.


Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți cu abțibilduri pentru copii: • Animale sălbatice • Animale domestice • Familii de animale • Lumea subacvatică • Cifre și socoteli • Dinozaurii • Alfabetul

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani
Nr. pagini: 12
ISBN: 9789738849556
Format: 240 × 330 mm
Colecție:

Abţibild

Abilități: Concentrare și atenție Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Maşinile

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs