Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Familii de animale

Cod produs: 9789738849525
Colecție: Abțibild
Fără stoc
17,90 lei
DESCRIERE

Albumul conține o sumedenie de informații despre familiile de animale: unde trăiesc, cu ce se hrănesc, câți pui fac și cum îi cresc. Textele trebuie completate cu imaginile-abțibild potrivite.

 

Folosirea imaginilor reale reprezintă un avantaj care ușurează învățarea. După lipirea tuturor abțibildurilor, colile de pe care acestea au fost desprinse pot fi înlăturate, pentru a transforma albumul într-un mic atlas de zoologie, presărat cu imagini atrăgătoare și noțiuni de cultură generală.

 

Albumul conține 78 de autocolante. Printre familiile de animale ilustrate în carte se regăsesc: struții, elefanții, cămilele, leii, gheparzii, mistreții, fazanii, iepurii, urșii, cerbul, iezii, jderii etc. Copilul își va îmbogăți cultura generală despre animale și se va distra lipind abțibilduri în locurile special create. Astfel, cartea îi va stimula copilului capacitatea de concentrareatenția și îi va îmbunătăți motricitatea fină.

 

Paginile pline de informații captivante trebuie completate cu autocolante (stickere), stimulând astfel copilul să facă asocieri și să-și îmbunătățească motricitatea fină.
 Colecția „Abțibild” include albume tematice cu abțibilduri, care ușurează procesul de învățare prin modul distractiv de prezentare a noțiunilor.

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 5
Format 240 × 330
Număr pagini 12
Abilități Concentrare și atenție Animale Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Familii de animale
Rating-ul tău
Rating:
%