Carte cu Abțibild

Abţibild

Animale domestice

. 90 lei 17

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Albumul conține informații interesante despre animalele domestice, care trebuie completate cu imaginile-abțibild potrivite. Folosirea imaginilor reale îi permite copilului să se familiarizeze cu înfățișarea corectă a păsărilor și mamiferelor de la fermă.


După lipirea tuturor abțibildurilor, colile de pe care acestea au fost desprinse pot fi înlăturate, pentru a transforma albumul într-un mic atlas de zoologie, presărat cu imagini atrăgătoare și noțiuni de cultură generală.


Albumul conține 77 de autocolante și conține informații despre diverse animalele domestice: porcul, iepurele, șoarecii, barza, măgarul, oaia, calul, poneiul, mielul etc. Totodată, în carte se află și câteva informații despre legumele consumate de oameni: usturoi, morcov, castraveți etc. Copilul își va îmbogăți cultura generală despre animale și se va distra lipind abțibilduri în locurile potrivite.


Paginile pline de informații captivante trebuie completate cu autocolante (stickere), stimulând astfel copilul să facă asocieri și să-și îmbunătățească motricitatea fină.
Colecția „Abțibild” include albume tematice cu abțibilduri, care ușurează procesul de învățare prin modul distractiv de prezentare a noțiunilor.


Descoperă si restul volumelor din colecția de cărți educative cu abțibilduri pentru copii: • Animale sălbatice • Familii de animale • Lumea subacvatică • Dinozaurii • Cifre și socoteli • Mașinile • Alfabetul

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani
Nr. pagini: 12
ISBN: 9789738849518
Format: 240 × 330 mm
Colecție:

Abţibild

Abilități: Animale Concentrare și atenție Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Recenzii client 1 item(s)

frumoasa
Foarte frumoasa si interesanta pentru cei mici
Produs
Recenzia lui Lili Craciunescu / (Postat la data 05.02.2021)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Animale domestice

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs

Recenzii produs

frumoasa
Foarte frumoasa si interesanta pentru cei mici
Produs
Recenzia lui Lili Craciunescu / (Postat la data 05.02.2021)