Învăţ să citesc în limba engleză!

Cartea Junglei

. 50 lei 9

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Peripețiile micului Mowgli și ale prietenilor săi din junglă, rezumate într-o carte creată special pentru copiii care vor să citească texte tot mai lungi în limba engleză.


Cartea este recomandată celor deja familiarizați cu lectura într-o limbă străină, care doresc să citească texte mai lungi și să capete, astfel, fluență. Fiecare pagină este însoțită de ilustrații, ceea ce va face cartea mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Textul de dimensiuni mari va face textul mai ușor de citit, copilul îmbogățindu-și mult mai rapid vocabularul limbii engleze. Povestirile au fost adaptate nivelului de înțelegere a copiilor, iar termenii mai dificili sunt explicați în subsolul paginilor. Cartea îi ajută pe copiii deja familiarizați să aprofundeze și să își îmbogățească vocabularul limbii engleze.


 Cartea este recomandată celor deja familiarizaţi cu lectura într-o limbă străină, care doresc să citească texte mai lungi şi să capete, astfel, fluenţă. 


Din aceeași colecție mai fac parte: • Rățușca cea urâtă • Black Beauty • Rapunzel • Frumoasa din pădurea adormită • Peștișorul de aur • Alice în Țara Minunilor

Vârsta recomandată: 8 + ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9789731496313
Format: 150 × 205 mm
Abilități: Limbi străine
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cartea Junglei

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs