Promoție

Învăţ să citesc în limba engleză!

Rățușca cea urâtă

. 52 lei 5
 
. 90 lei 6

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cine era, cu adevărat, rățușca cea urâtă? Micii cititori vor descoperi citind această carte, special creată pentru cei care abia acum se familiarizează cu textele în limba engleză. Cartea este dedicată cititorilor începători.


Propozițiile sunt scurte, cuvintele – cunoscute, iar dimensiunea caracterelor ușurează lectura. Fiecare pagină este însoțită de ilustrații simpatice, ceea ce va face cartea mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs. Textul de dimensiuni mari va face textul mai ușor de citit, copilul îmbogățindu-și mult mai rapid vocabularul limbii engleze. La final, există un dicționar de termeni cu explicațiile cuvintelor mai dificile pe care copilul este posibil să nu le fi înțeles în timp ce lectura povestea.


Cartea îi ajută pe copiii începători să învețe cuvinte în engleză, iar pe cei deja familiarizați, îi ajută să aprofundeze și să își îmbogățească vocabularul limbii engleze. 


Din aceeași colecție mai fac parte: • Rapunzel • Cartea junglei • Black Beauty • Frumoasa din pădurea adormită • Peștișorul de aur • Alice în Țara Minunilor

Vârsta recomandată: 8 + ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9789731496078
Format: 150 × 205 mm
Abilități: Limbi străine
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Rățușca cea urâtă

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs