Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Numerele

Cod produs:9789731496498
Fără stoc
Preț special 5,99 lei Preț standard 7,50 lei
DESCRIERE

Caietul „Activități matematice. Numerele” conține activități de numărare, de scriere și de comparare a numerelor de la 1 la 100. Deși folosește sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, poate fi folosit de orice copil care își dorește să descopere într-un mod atractiv și intuitiv tainele numerației ei.

 

Caietele din colecția „Activități matematice Montessori” vin în completarea kitului Descopăr cifrele Montessori, dar, deși folosesc sisteme de reprezentare specifice metodei montessoriene, pot fi folosite de orice copil care își dorește să descopere într-un mod atractiv și intuitiv tainele numerației. Activitățile din acest caiet sunt diversificate, astfel încât copilul va putea face asocieri, va putea să traseze cifre peste linia punctată, să numere și să scrie rezultatul corect în căsuțe și multe altele.

 

 

Cu ajutorul acestei cărți, copilul va învăța numerele, iar exersând zi de zi, va reuși să își îmbunătățească capacitatea de concentrareatenția și logica. Paginile sunt însoțite de exemple, fie alb-negru, fie color, care îi vor stimula copilului dorința de a învăța. Caietul cu activități este potrivit mai ales pentru copiii care abia învață numerele și care sunt ușor distrași de la asimilarea informațiilor.

 

Din colecția de caiete pentru matematică Montessori, vă mai recomandam „Activități matematice. Operații aritmetice” (conține activități de adunare și scădere cu numere de la 1-20, dar și înmulțire cu 2 și împărțire cu 2).

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 7
Format165 × 240
Număr pagini24
MatematiceCunoașterea numerelor
Abilități Concentrare și atenție Logică Cunoașterea numerelor
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Numerele
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Operațiile aritmetice
  Operațiile aritmetice
  Preț special 5,99 lei Preț standard 7,50 lei
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI
 1. Sporturi
 2. Unde cresc fructele?
  Unde cresc fructele?
  Preț special 15,00 lei Preț standard 29,50 lei