Bebe știe!

În jurul meu

. 00 lei 49

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Bebe știe! În jurul meu este special creat pentru stimularea vizuală a bebelușilor, facilitând construirea vocabularului și învățarea cuvintelor. Pachetul conține flashcarduri din carton rezistent, cu colțuri rotunjite, pe care sunt imprimate 48 de imagini care ilustrează obiecte din universul imediat al copilului.


Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea bebelușilor. Flashcardurile conțin informații simple precum: „Mingea este rotundă”, „Ursulețul de pluș este moale și pufos”, care îi vor stimula copilului curiozitatea despre obiectele din jurul său. Micuțul va putea astfel să rețină informații de bază despre obiectele din jur și să își dezvolte limbajul.


Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare.


Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului. Pachetul este util pentru copiii de 0-3 ani.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Noțiuni matematice • Animale • În natură

Vârsta recomandată: 0 - 3 ani
Nr. pagini: 24 carduri
ISBN: 9786068248875
Format: 12.5x12.5x6 mm
Colecție:

Bebe știe!

Abilități: Dezvoltarea limbajului
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: În jurul meu

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs