Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

În jurul meu

Cod produs:9786068248875
Colecție:Bebe știe!
Fără stoc
59,00 lei
DESCRIERE

Bebe știe! În jurul meu este special creat pentru stimularea vizuală a bebelușilor, facilitând construirea vocabularului și învățarea cuvintelor. Pachetul conține flashcarduri din carton rezistent, cu colțuri rotunjite, pe care sunt imprimate 48 de imagini care ilustrează obiecte din universul imediat al copilului.

 

Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea bebelușilor. Flashcardurile conțin informații simple precum: „Mingea este rotundă”, „Ursulețul de pluș este moale și pufos”, care îi vor stimula copilului curiozitatea despre obiectele din jurul său. Micuțul va putea astfel să rețină informații de bază despre obiectele din jur și să își dezvolte limbajul.

 

Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare.

 

Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului. Pachetul este util pentru copiii de 0-3 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată0 - 3
Format12.5x12.5x6
Număr pagini24 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului
Abilități Dezvoltarea limbajului
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:În jurul meu
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Animale
  Animale
  Rating:
  100%
  59,00 lei
 2. În natură
  În natură
  Rating:
  100%
  59,00 lei
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI