Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

În natură

Cod produs:9786068248882
Colecție:Bebe știe!
Fără stoc
59,00 lei
DESCRIERE

Bebe știe! În natură este special creat pentru stimularea vizuală a bebelușilor, facilitând construirea vocabularului și învățarea cuvintelor. Pachetul conține flashcarduri din carton rezistent, cu colțuri rotunjite, pe care sunt imprimate 48 de imagini care ilustrează elemente din natură ușor accesibile copilului.

 

Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea bebelușilor.

 

Flashcardurile conțin informații simple precum: „Soarele este o stea uriașă, care împrăștie lumină și căldură.”, „Luna este satelitul Pământului.” sau „Când ninge, din nori cad fulgi.”, care îi vor stimula copilului curiozitatea. Micuțul va putea astfel să rețină informații despre cele mai importante fenomene ale naturii care se pot observa cu ochiul liber și să își dezvolte limbajul.

 

Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare.

 

Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului.

 

 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată0 - 3
Format12.5x12.5x6
Număr pagini24 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului
Abilități Legume și fructe  Natură și ecologie Dezvoltarea limbajului
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:În natură
Rating-ul tău
REVIEW-URI
de la Iordaniu Ramona
18-10-2021 07:11
Recomand!
2000% of 100
Sunt foarte bune cartonasele si fetita este încântată de ele.
Rating:
100%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE