Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Animale

Cod produs:9786068248851
Colecție:Bebe știe!
Fără stoc
59,00 lei
DESCRIERE

Bebe știe! Animale este special creat pentru stimularea bebelușilor, facilitând construirea vocabularului și învățarea cuvintelor. Pachetul conține flashcarduri din carton rezistent, cu colțuri rotunjite, pe care sunt imprimate 48 de fotografii cu animale.

 

Bebe știe! se bazează pe binecunoscuta metodă Shichida, un program de învățare accelerată creat de profesorul japonez Makoto Shichida, care presupune folosirea flashcardurilor pentru stimularea vizuală a bebelușilor.

 

Flashcardurile conțin informații precum: „Iepurele are urechi lungi și blana pufoasă”, „Câinele latră și când este speriat sau furios”,  care îi vor stimula copilului curiozitatea despre animale. Micuțul va putea astfel să rețină denumirile unor animale și să își dezvolte limbajul.

 

Pachetul este destinat copiilor de 0-3 ani. Pentru copiii de 0-3 ani, cărțile sunt esențiale, iar expunerea bebelușului la imagini trebuie să se facă încă de timpuriu, deoarece stimularea vizuală este o componentă esențială a procesului de învățare.

 

 

Flashcardurile reprezintă materialul educativ cel mai potrivit pentru dezvoltarea optimă a creierului la copiii foarte mici. Folosite de timpuriu, vor contribui la crearea de noi legături neuronale, la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului, la dezvoltarea văzului și a auzului.

 

 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată0 - 3
Format12.5x12.5x6
Număr pagini24 carduri
LingvisticeDezvoltarea limbajului
Abilități Animale Dezvoltarea limbajului
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Animale
Rating-ul tău
REVIEW-URI
de la Adina Mocan
03-02-2021 08:04
foarte multumita
2000% of 100
Baietelul meu de 1 an jumate, iubeste aceste carduri si a invatat foarte repede animalele cu ajutorul lor:) avem toata colectia!
Rating:
100%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI
  1. Numerele
    Numerele
    Preț special 5,00 lei Preț standard 7,50 lei