Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Fata babei şi fata moşului

Cod produs: 9789731491493
Fără stoc
14,50 lei
DESCRIERE

Povestea despre fata babei și fata moșului, într-un format mare, cu ilustrații deosebite. Lectura este completată de activități motrice, deoarece din imagini lipsesc fragmente. Pentru a le completa, copilul trebuie să descopere abțibildurile corecte și să le lipească la locul lor.


Pe coperta IV sunt prezentate scene din poveste, care îl provoacă să repovestească singur textul, ținând cont de principalele momente ale acțiunii. lustrațiile color simpatice și fontul de dimensiuni mari vor face ca lucrarea să fie mai atrăgătoare și mai ușor de parcurs.


De asemenea, ilustrațiile vor ajuta copilul să memoreze povestea și scenele și să le reproducă după ce ați terminat de citit povestea. Cu ajutorul acestei cărți, copilul își va îmbogăți vocabularul, își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția și motricitatea. Lectura este completată de activități motrice, deoarece din imagini lipsesc fragmente. Pentru a le completa, copilul trebuie să descopere abțibildurile corecte și să le lipească la locul lor.


Din colecția Poveşti cu abţibilduri fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 3 - 6
Format 240 × 330
Număr pagini 12
Abilități Concentrare și atenție Motricitate fină
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Fata babei şi fata moşului
Rating-ul tău
Rating:
%