Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Țările lumii

Cod produs: 9786068248721
Colecție: Cvartet
Fără stoc
Preț special 7,45 lei Preț standard 14,90 lei
DESCRIERE

Cvartet • Țările lumii este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață care sunt simbolurile culturale ale diverselor țări și socializează cu alți copii.


Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru simboluri culturale ale unei țări. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. Astfel, dacă un card ilustrează o felie de pizza, în partea de sus a acestuia vor fi reprezentate trei elemente reprezentative locului de unde este originară aceasta. În cazul de față, trei elemente reprezentative Italiei, spre exemplu: o barcă (cu care să te plimbi pe Veneția), Turnul înclinat din Pisa sau Colosseumul.


Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, cintribuind la dezvoltarea intelectuală. Cvartet • Țările lumii  este un joc de cărți educativ, dedicat copiilor de 4-6 ani.. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. Din colecția Cvartet fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 4 - 6
Format 120 x 85 x 15
Număr pagini 32
Abilități Socializare Concentrare și atenție Geografie
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Țările lumii
Rating-ul tău
Rating:
%