Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Alfabet

Cod produs: 9786068248738
Colecție: Cvartet
Fără stoc
Preț special 7,45 lei Preț standard 14,90 lei
DESCRIERE

Cvartet • Alfabet este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață literele alfabetului, exersează folosirea sunetului corespondent unei litere în poziția inițială dintr-un cuvânt, își îmbogățește vocabularul și socializează cu alți copii.


Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru litere sau semne de punctuație. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. De asemenea, fiecare card vine însoțit de un element a cărui denumire începe cu litera ilustrată. Spre exemplu, pe cardul care ilustrează litera A, se află o albină.


Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, contribuind la dezvoltarea intelectuală a acestuia. Cvartet • Alfabet este un joc de cărți educativ, dedicat copiilor de 4-6 ani. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. Din colecția Cvartet fac parte:

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 4 - 6
Format 120 x 85 x 15
Număr pagini 32
Abilități Socializare Concentrare și atenție
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Alfabet
Rating-ul tău
Rating:
%