Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Vehicule

Cod produs:9786068248769
Colecție:Cvartet
Fără stoc
14,90 lei
DESCRIERE

Cvartet • Vehicule este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață despre diverse mijloace de transport, își îmbogățește vocabularul și socializează cu alți copii.

 

Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru mijloace de transport din aceeași categorie. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. Spre exemplu, un card care va ilustra o barcă, va avea în partea de sus un subarin, o barcă cu pânze și un vapor. Un card care ilustrează o mașină de pompieri va avea în partea de sus o ambulanță, o mașină de poliție și o autogunoieră.

 

Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, contribuind la dezvoltarea intelectuală. Cvartet • Vehicule este un joc de cărți educativ dedicat copiilor de 4-6 ani. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 6
Format120 x 85 x 15
Număr pagini32
Abilități Socializare Concentrare și atenție
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Vehicule
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI