Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Povești

Cod produs:9786068248752
Colecție:Cvartet
Fără stoc
14,90 lei
DESCRIERE

Cvartet • Povești este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul își reamintește personajele principale din cele mai îndrăgite povești și socializează cu alți copii.

 

Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru personaje din aceeași poveste. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. Spre exemplu, cardul care îl ilustrează pe personajul Pinocchio îi va avea în partea de sus pe bătrânul Geppetto, zâna cea bună și vulpoiul șiret.

 

 

Cardul care îl ilustrează pe unul dintre cei purceluși din povestea cu același nume îi va reprezenta în partea de sus pe ceillalți doi purceluși și pe lup. Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, contribuind la dezvoltarea intelectuală. 

 

Cvartet • Povești este un joc de cărți educativ, dedicat copiilor de 4-6 ani.  În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. 

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 6
Format120 x 85 x 15
Număr pagini32
IlustratorBianca Anton
Abilități Socializare Concentrare și atenție
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Povești
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE