Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Legume și fructe

Cod produs: 9786068248745
Colecție: Cvartet
Fără stoc
Preț special 7,45 lei Preț standard 14,90 lei
DESCRIERE

Cvartet • Legume și fructe este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață despre familii de legume și fructe, își îmbogățește vocabularul și socializează cu alți copii.

 

Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru legume din aceeași familie sau patru fructe de același tip. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. Spre exemplu, cardul care ilustrează o prună, va avea în partea de sus cireșe, caise și piersici. Cardul care ilustrează un castravete va avea în partea de sus un dovlecel, o păstaie de fasole și păstaie de mazăre. Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, contribuind la dezvoltarea sa intelectuală.

 

 

Cvartet • Legume și fructe este un joc de cărți educativ, dedicat copiilor de 4-6 ani. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. 

CARACTERISTICI
Vârstă recomandată 4 - 6
Format 120 x 85 x 15
Număr pagini 32
Abilități Socializare Concentrare și atenție Legume și fructe
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Legume și fructe
Rating-ul tău
Rating:
%