Carduri educative

Cvartet

Legume și fructe

. 90 lei 14

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cvartet • Legume și fructe este un joc de cărți educativ. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață despre familii de legume și fructe, își îmbogățește vocabularul și socializează cu alți copii.


Pachetul conține 32 de carduri, împărțite în 8 cvartete. Fiecare cvartet conține un grup de patru legume din aceeași familie sau patru fructe de același tip. În partea de sus a fiecărei cărți sunt ilustrate celelalte trei elemente ale cvartetului. Spre exemplu, cardul care ilustrează o prună, va avea în partea de sus cireșe, caise și piersici. Cardul care ilustrează un castravete va avea în partea de sus un dovlecel, o păstaie de fasole și păstaie de mazăre. Cu ajutorul cardurilor, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenția, contribuind la dezvoltarea sa intelectuală.


Cvartet • Legume și fructe este un joc de cărți educativ, dedicat copiilor de 4-6 ani. În timp ce încearcă să formeze cele mai multe „cvartete” pentru a câștiga, copilul învață diverse noțiuni. Din colecția Cvartet fac parte:

Vârsta recomandată: 4 - 6 ani
Nr. pagini: 32
ISBN: 9786068248745
Format: 120 x 85 x 15 mm
Colecție:

Cvartet

Abilități: Socializare Legume și fructe Concentrare și atenție
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Legume și fructe

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat