Magneto

Labirinturi

. 00 lei 59

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Magneto • Labirinturi conține piese magnetice, cu ajutorul cărora copilul trebuie să găsească soluții la problemele propuse și să creeze astfel peste 70 de trasee posibile între personajele de pe tablă.


Traseele au diferite nivele de dificultate, jocurile propuse sunt potrivite pentru copii de 4 până la 7 ani. Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții.


Magneto Labirinturi este:

  • Distractiv și provocator – „Ajută pisica să meargă la unicorn! Găsește drumul prințului până la prințesă!” Acest titlu oferă peste 70 de trasee posibile între personajele de pe tablă.
  • Potrivit pentru mai multe vârste –Traseele au diferite niveluri de dificultate, jocurile propuse sunt potrivite pentru copii de 4 până la 7 ani.
  • Ideal în călătorii – Datorită pieselor magnetice, care își păstrează poziția pe tablă, cartea poate fi folosită nu doar acasă, ci și în mașină, în tren sau în avion.
  • Benefic pentru dezvoltarea cognitivă – Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Piesele magnetice îi stimulează copilului capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea și îl ajută să socializeze.


Este dedicat copiilor de 4-7 ani.


Din aceeași colecție mi fac parte: • Alfabet • Constructo •Tangram

Vârsta recomandată: 4 - 7 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9786068248783
Format: 200 × 225 mm
Colecție:

Magneto

Abilități: Socializare Concentrare și atenție  Logică  Perspicacitate
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Labirinturi

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat