Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Labirinturi

Cod produs:9786068248783
Colecție:Magneto
Fără stoc
49,00 lei
DESCRIERE

Magneto • Labirinturi conține piese magnetice, cu ajutorul cărora copilul trebuie să găsească soluții la problemele propuse și să creeze astfel peste 70 de trasee posibile între personajele de pe tablă.

 

Traseele au diferite nivele de dificultate, jocurile propuse sunt potrivite pentru copii de 4 până la 7 ani. Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții.

 

Magneto Labirinturi este:

 • Distractiv și provocator – „Ajută pisica să meargă la unicorn! Găsește drumul prințului până la prințesă!” Acest titlu oferă peste 70 de trasee posibile între personajele de pe tablă.
 • Potrivit pentru mai multe vârste –Traseele au diferite niveluri de dificultate, jocurile propuse sunt potrivite pentru copii de 4 până la 7 ani.
 • Ideal în călătorii – Datorită pieselor magnetice, care își păstrează poziția pe tablă, cartea poate fi folosită nu doar acasă, ci și în mașină, în tren sau în avion.
 • Benefic pentru dezvoltarea cognitivă – Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Piesele magnetice îi stimulează copilului capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea și îl ajută să socializeze.

 

Este dedicat copiilor de 4-7 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 7
Format200 × 225
Număr pagini48
Abilități Socializare Concentrare și atenție Perspicacitate Logică
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Labirinturi
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Constructo
 2. Tangram
  Tangram
  49,00 lei
 3. Alfabet
  Alfabet
  49,00 lei
ALȚI PĂRINȚI AU MAI CUMPĂRAT ȘI