Ai TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 169 de lei

L-V: 8-17

Alfabet

Cod produs:9786068248790
Colecție:Magneto
Fără stoc
Preț special 24,50 lei Preț standard 49,00 lei
DESCRIERE

Magneto • Alfabet conține piese magnetice, cu ajutorul cărora copilul poate forma literele alfabetului. Cartea poate fi folosită atât de copiii care abia învață să recunoască literele, cât și de cei care exersează deja formarea cuvintelor și cititul.


Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Astfel, învățarea prin joc, benefică pentru dezvoltarea cognitivă, devine și o sursă de relaxare și amuzament pentru elevi și preșcolari, ce poate fi practicată în vacanțe, călătorii sau orice altă clipă liberă!


Magneto Alfabet este:

 •  Distractiv și provocator – Literele au elemente comune: un M întors este un W, un braț în plus și O devine Q. Copilul exersează scrierea literelor și observă, cu ajutorul codurilor de culoare, cum sunt construite.
 •  Potrivit pentru mai multe vârste – Poate fi folosit atât de copiii care abia învață să recunoască literele, cât și de cei care exersează deja formarea cuvintelor și cititul
 •  Ideal în călătorii – Datorită pieselor magnetice, care își păstrează poziția pe tablă, cartea poate fi folosită nu doar acasă, ci și în mașină, în tren sau în avion.
 •  Benefic pentru dezvoltarea cognitivă – Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Piesele magnetice îi stimulează copilului capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea și îl ajută să socializeze și să rețină literele.


Este dedicat copiilor de 4-7 ani.Din colecția Magneto fac parte:

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 7
Format200 × 225
Număr pagini48
LingvisticeCunoașterea literelor
Abilități Socializare Concentrare și atenție Perspicacitate Logică Cunoașterea literelor
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Alfabet
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Tangram
  Tangram
  Preț special 24,50 lei Preț standard 49,00 lei
 2. Constructo
  Constructo
  Preț special 24,50 lei Preț standard 49,00 lei
 3. Labirinturi
  Labirinturi
  Preț special 24,50 lei Preț standard 49,00 lei