Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Tangram

Cod produs:9786068248806
Colecție:Magneto
Fără stoc
49,00 lei
DESCRIERE

Magneto • Tangram conține piese magnetice și propune rezolvarea mai multor probleme. Modelele propuse au grade de dificultate diferite. Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții.

 

Magneto Tangram este:

  • Distractiv și provocator – Considerat „primul test de inteligență din istorie”, tangramul este un vechi puzzle chinezesc cu 7 piese. Puse împreună, acestea alcătuiesc un pătrat. Dar și mii de alte forme. Recreați împreună cele peste 100 de modele propuse în carte!
  • Creativ – Dezvoltă imaginația, pentru că poate fi folosit pentru a crea noi modele inedite.
  • Ideal în călătorii – Datorită pieselor magnetice, care își păstrează poziția pe tablă, cartea poate fi folosită nu doar acasă, ci și în mașină, în tren sau în avion.
  • Benefic pentru dezvoltarea cognitivă – Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Piesele magnetice îi stimulează copilului creativitatea, capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea și îl ajută să socializeze.

 

Este dedicat copiilor de 4-9 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată4 - 9
Format200 × 225
Număr pagini48
Abilități Socializare Concentrare și atenție  Perspicacitate  Logică Creativitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Tangram
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE