Ai livrare gratuită la comenzile peste 169 lei.

L-V: 8-17

Constructo

Cod produs:9786068248776
Colecție:Magneto
Fără stoc
49,00 lei
DESCRIERE

Magneto • Constructo conține piese magnetice, cu ajutorul cărora copilul poate crea zeci de modele, dezvoltându-și creativitate și propune o variantă inedită, bidimensională, a jocurilor de construcție cu piese mici.

 

Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Preșcolarii, și nu numai, pot folosi acest joc pentru a înțelege relațiile spațiale mai bine, cât și pentru a-și exersa gândirea logică!

 

Magneto Constructo este:

 • Distractiv și provocator – Propune o variantă inedită, bidimensională, a jocurilor de construcție cu piese mici, atât de îndrăgite de copii.
 • Creativ – Dezvoltă imaginația, pentru că poate fi folosit pentru a crea zeci de modele inedite.
 • Ideal în călătorii –Datorită pieselor magnetice, care își păstrează poziția pe tablă, cartea poate fi folosită nu doar acasă, ci și în mașină, în tren sau în avion.
 • Benefic pentru dezvoltarea cognitivă – Rezolvarea puzzle-urilor magnetice contribuie la exersarea gândirii logice, la înțelegerea relațiilor spațiale și la dezvoltarea abilității de a găsi soluții. Piesele magnetice îi stimulează copilului creativitatea, capacitatea de concentrare, atenția, logica și perspicacitatea și îl ajută să socializeze.

 

Este dedicat copiilor de 3-9 ani.

Vezi mai mult
CARACTERISTICI
Vârstă recomandată3 - 9
Format200 × 225
Număr pagini48
Abilități Socializare Concentrare și atenție Perspicacitate Logică Creativitate
REVIEW-URI
Spune-ne ce crezi despre:Constructo
Rating-ul tău
Rating:
%
DIN ACEEAȘI COLECȚIE
 1. Tangram
  Tangram
  49,00 lei
 2. Labirinturi
 3. Alfabet
  Alfabet
  49,00 lei