Activitățile mele de Crăciun

Cel mai distractiv Crăciun. Jocuri și activități pentru 3-4 ani

. 00 lei 17

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Cel mai distractiv Crăciun. Jocuri și activități pentru 3-4 ani conține labirinturi, jocuri de asociere, pagini de colorat, jocuri identificare a diferențelor sau de numărare – toate având ca temă sărbătorile de iarnă.


Astfel, veți stimula abilitățile copilului și îl veți încuraja să-și dezvolte răbdarea, atenția și gândirea logică, în timp ce se amuză alături de reni, spiriduși sau oameni de zăpadă. Colecția Activitățile mele de Crăciun îți ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje.


Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc! Cărțile includ abțibilduri și o poezie sau un colind cu tematică de Crăciun. Cartea cu activități face parte din colecția „Activitățile mele de Crăciun”.


Din aceeași colecție mai fac parte: * Cel mai amuzant Crăciun. Jocuri și activități pentru 5-6 ani * Poezii și activități de Crăciun * Colinde și activități de Crăciun * Bradul. Carte de activități cu abțibilduri * Renul. Carte de activități cu abțibilduri * Omul de zăpadă. Carte de colorat cu abțibilduri * Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri 

Vârsta recomandată: 3 - 4 ani
Nr. pagini: 64
ISBN: 9789731498881
Format: 200 × 290 mm
Abilități: Colorare Concentrare și atenție  Perspicacitate Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cel mai distractiv Crăciun. Jocuri și activități pentru 3-4 ani

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs