Promoție

Montessori pentru părinţi

100 de activități Montessori pentru învățarea scrierii și citirii

. 30 lei 34
 
. 00 lei 49

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Perioada senzitivă pentru scris și citit începe puțin înainte de 3 ani și continuă până la 6 ani. Volumul oferă 100 de idei pentru valorificarea acestei perioade favorabile, transpuse în tot atâtea activități ludice care au scopul de a-l învăța să scrie și să citească.


Cartea conține un caiet detașabil cu litere, pentru fabricarea propriului alfabet mobil. Cu ajutorul acestei lucrări, copilul va învăța literele, va învăța să citească și să scrie. Activitățile din această carte vor contribui la îmbunătățirea capacității de concentrare, atenției, autonomiei și la antrenarea logicii și memoriei.


Lucrarea este potrivită pentru copiii care sunt abia la începutul învățării și care nu merg încă la școală sau grădiniță, fiind un instrument esențial dezvoltării și învățării.


Cartea cu activități face parte din colecția „Montessori pentru părinți” și este potrivită pentru copiii de 2-5 ani. Volumele descriu zeci de activități Montessori menite să îi ajute pe copii să descopere lumea înconjurătoare sau să învețe să scrie și să citească. Descoperă si restul volumelor din colecția de Cărți Montessori.


Din aceași colecție mai fac parte: • Pedagogia Montessori explicată părinților • 100 de activități Montessori pentru descoperirea lumii înconjurătoare • Pot să fac singur! • 60 de activităţi Montessori pentru bebeluşul meu                           

Vârsta recomandată: 2 - 5 ani
Autor: Marie-Hélène Place
Nr. pagini: 224
ISBN: 9789731496368
Format: 147 × 200 × 25 mm
Abilități: Autonomie Citire  Cunoașterea literelor  Scriere Concentrare și atenție  Logică  Memorie
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: 100 de activități Montessori pentru învățarea scrierii și citirii

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat
Produse recent vizualizate
  1. La scaldat - Editura Gama