Carte cu Abțibild

MultiQ

EQ.2 ani

. 50 lei 34

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Seria EQ – inteligență emoțională este dedicată dezvoltării inteligenței interpersonale și a celei intrapersonale. Inteligența interpersonală se manifestă atunci când interacționăm cu ceilalți. Capacitatea de a comunica – verbal, dar și non-verbal – cu cei din jur, abilitatea de a le interpreta sentimentele, emoțiile, intențiile și motivațiile sunt manifestări ale inteligenței interpersonale. Copiii cu o inteligență interpersonală ridicată sunt extravertiți, își fac prieteni cu ușurință, empatizează cu cei din jur și, nu de puține ori, au calități de lider. Ar putea deveni politicieni, sociologi, consilieri, actori, specialiști în marketing, profesori sau reprezentanți de vânzări.


Inteligența intrapersonală îi caracterizează pe copiii introvertiți, care preferă să se joace singuri și, deseori, “visează cu ochii deschiși”. De fapt, ei se concentrează mai mult asupra a ceea ce simt și ce doresc, sunt perfecționiști, determinați și orientați spre succes. Li se potrivesc profesiile care le permit să-și folosească intuiția: ar putea deveni scriitori, filosofi, psihiatri sau psihologi.


CONȚINUT MULTIQ • EQ.2 ANI:

diferențierea între tipuri de iubire · dezvoltarea empatiei pentru sentimentele și opiniile celorlalți și găsirea căilor de a-i ajuta · înțelegerea problemelor cu care se confruntă ceilalți și găsirea de soluții · înțelegerea diferențelor dintre indivizi · înțelegerea intențiilor și motivațiilor celor din jur · abilitatea de a-și face prieteni · stimularea dorinței de a împărți cu ceilalți · dezvoltarea încrederii în sine · folosirea instinctului în luarea deciziilor · stimularea independenței · controlul impulsivității · managementul stresului · motivația pentru reușită · comportamentul politicos · optimismul · înțelegerea și depășirea fricilor etc.Din colecția MultiQ fac parte:

Vârsta recomandată: 2 - 3 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9789731496801
Format: 200 × 290 mm
Colecție:

MultiQ

Abilități: Conduită  Socializare  Inteligență emoțională Dezvoltarea limbajului Inteligență
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Recenzii client 1 item(s)

Excelent
Prima carte achizitionata pentru copilasul meu de la editura Gama.
O carte structurata excelent, cu activități deosebite, potrivite vârstei de 2 pana la 3 ani.
Produs
Recenzia lui Diana S. / (Postat la data 14.10.2021)

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: EQ.2 ani

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs

Recenzii produs

Excelent
Prima carte achizitionata pentru copilasul meu de la editura Gama.
O carte structurata excelent, cu activități deosebite, potrivite vârstei de 2 pana la 3 ani.
Produs
Recenzia lui Diana S. / (Postat la data 14.10.2021)
Alți părinți au mai cumpărat