Carte cu Abțibild

Activitățile mele de Crăciun

Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri

. 90 lei 24

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri îți ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc!


Lucrarea face parte din colecția „Activitățile mele de Crăciun” și este destinată copiilor de 2-4 ani. Colecția Activitățile mele de Crăciun ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc! Cărțile ilustrate includ abțibilduri și o poezie sau un colind cu tematică de Crăciun.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Poezii și activități de Crăciun • Colinde și activități de Crăciun • Cel mai amuzant Crăciun. Jocuri și activități pentru 5-6 ani • Cel mai distractiv Crăciun. Jocuri și activități pentru 3-4 ani • Bradul. Carte de activități cu abțibilduri • Renul. Carte de activități cu abțibilduri • Omul de zăpadă. Carte de colorat cu abțibilduri                                                 

Vârsta recomandată: 2 - 4 ani
Nr. pagini: 16
ISBN: 9786068248462
Format: 200 × 290 mm
Abilități: Colorare  Creativitate Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs
Alți părinți au mai cumpărat