Activitățile mele de Crăciun

Colinde și activități de Crăciun

. 90 lei 29

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: La comandaNu este in stoc

Această carte de activități, în care veți regăsi și cele mai cunoscute colinde, vă va ajuta copilul să-și petreacă timpul într-un mod creativ și educativ deopotrivă.


Jocurile au personaje simpatice – renispiriduși sau oameni de zăpadă – și stimulează logica, atenția, capacitatea de concentrare și abilitatea copilului de a face raționamente.


Cartea de activitați face parte din colecția „Activitățile mele de Crăciun” și se adresează copiilor de 4-6 ani. Colecția Activitățile mele de Crăciun ajută copilul să-și dezvolte creativitatea, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, sărbătorile de iarnă vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc! Cărțile includ abțibilduri și o poezie sau un colind cu tematică de Crăciun.


Din aceeași colecție mai fac parte: • Cel mai amuzant Crăciun • Cel mai distractiv Crăciun. Jocuri și activități pentru 3-4 ani • Poezii și activități de Crăciun • Bradul. Carte de activități cu abțibilduri • Renul. Carte de activități cu abțibilduri • Omul de zăpadă. Carte de colorat cu abțibilduri • Moș Crăciun. Carte de colorat cu abțibilduri

Vârsta recomandată: 4 - 6 ani
Nr. pagini: 48
ISBN: 9789731499918
Format: 205 x 270 mm
Abilități: Colorare Concentrare și atenție  Perspicacitate Motricitate fină
x
Vreau să fiu anunțat când produsul revine pe stoc!
E-mail
x

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Colinde și activități de Crăciun

Cum evaluezi acest produs? *

 
1 1 stea
2 2 stele
3 3 stele
4 4 stele
5 5 stele
Produs